İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Üsküdar Özel Eğitim Meslek Okulu

Üsküdar Özel Eğitim Meslek Okulu

Adres
BARBAROS MAH. DENİZMEN SK. ÖĞRETMEN LOJMANLARI BLOK NO: 25 İÇ KAPI NO: 9 ÜSKÜDAR / İSTANBUL
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda özel gereksinimli (Zihinsel yetersizliği olan) bireyleri; Toplum içindeki rolleri gerçekleştirebilen (Sosyalleşerek toplumda kabul gören) öz bakım becerilerini yerine getirebilen başkalarıyla iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen çalışma hayatının ahlaki, mesleki ve sosyal kurallarını benimseyen, özgüven sahibi üretici ve mutlu bir birey olarak yaşama iş ve meslek alanlarına hazırlayan; Bununla beraber ailelerini ve çevreyi bu bireylere yaklaşımları konusunda bilgilendiren bir kurumdur.
Misyon
Hayatı hep geriden takip etmek zorunda kalan engelli bireyleri yaşama biraz daha yaklaştırmak, onları hayatın içine katmak için Toplumun zihinsel engellilere takındığı olumsuz tavrı yıkmak için Çeşitli nedenlerle bir takım yetersizlikleri olan öğrencilerin bu yetersizliklerini giderip toplumla beraber yaşamalarına olanaklar sağlamak için Şuanda da var olan saygı, hoşgörü, işbirliği ve paylaşımların devamlılığı için, Öğrencileri bulunduğu seviyeden daha iyi seviyeye çıkarmak ve onları sosyal hayata hazır hale getirebilmek için, Öğrencilerin eğitim öğretim hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmaları bu hizmetin kontrolü için, Bize ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, üretici Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmek için Üsküdar Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi(Okulu) olarak varız buradayız.
9:30/14:40
İett ve minibüs
Barbaros Mahallesi Denizmen Sokak No25 Üsküdar / İst.
İL merkez 15 km İlçe merkez 1km